Stålbyggnader sedan 1975
  START -> VÅRA STÅLBYGGNATIONER -> PORTAR, DÖRRAR OCH FÖNSTER

  BRETT SORTIMENT AV PORTAR, DÖRRAR OCH FÖNSTER

  När vi bygger din stålbyggnad är det inte bara grunden och stommen som är viktig för optimal funktion. Du kan även välja bland en rad olika modeller på dörrar, portar och fönster. Beroende på vad du ska använda din byggnad till och vad som behöver kunna passera in och ut kan du behöva fler dörrvarianter på samma bygge. En stor port kan vara bra om det ska kunna passera fordon in och ut, säkerhetsdörrar kan maximera din och andras trygghet och rätt fönster optimerar såväl ljusinsläpp som utseende.

  Tectum erbjuder ett brett sortiment av portar, dörrar och fönster i olika utföranden. Exempelvis kan du få isolerade eller oisolerade dörrar, entrédörrar eller kompakta dörrar, vikportar, takskjutsportar eller slagportar helt utifrån dina egna önskemål.

  Materialet gör skillnaden – dörrar & fönster i aluminium, trä eller stål

  Du bestämmer själv vilken typ av dörr du vill ha och vi hjälper dig gärna med råd och tips inför valet. En avgörande del i hur slutresultatet ser ut är vilket material du väljer. Vi har dörrar i såväl trä som stål och aluminium och även våra fönster finns i kombinationen trä/aluminium alternativt enbart aluminium och PVC.

  Välkommen att kontakta oss för mer information kring våra fönster och dörrar.
  Klicka här för att skicka en -> offertförfrågan

COPYRIGHT 2013 TECTUM BYGGNADER AB