Stålbyggnader sedan 1975

  BYGG MASKINHALL MED FÖRSTÅND - LÅT TECTUM TA BEFÄLET

  Vi på Tectum kan det här med maskinhallar, lantbruksbyggnader och garage. Vi vet hur viktigt det är att kunna parkera/förvara såväl traktorer och lastmaskiner som familjebilar eller för den delen boskap på ett tryggt och säkert sätt. Vi har byggt stålbyggnader av högsta kvalitet i 40 år, och det tänker vi fortsätta med.

  Stålhallen du vill ha byggd kan givetvis anpassas efter dina behov och önskemål. Ska den fungera som spannmålslager eller ladugård? Är den till för virkesbearbetning eller ska du helt enkelt bygga maskinhall? Vi kan bygga din hall så att hela långsidan kan öppnas upp med vik-eller skjutportar och vi kan även montera in mindre dörrar eller fönster där det finns behov.

  Din stålhall byggs i regel på en stadig plintgrund med isolerad eller oisolerad sockelbalk. Storleken på plintarna anpassas efter vad byggnaden ska tåla ifråga om exempelvis lasttyngd och klimatförhållanden.

  Det är viktigt att ha de praktiska grundbehoven i åtanke först. Den estetiska biten kommer senare, men vi hjälper dig självklart gärna även då.

  ATT ANLITA TECTUM FÖR ATT BYGGA MASKINHALL ÄR EN INVESTERING I KVALITET

  Vi på Tectum anser att nöjda kunder är ett kvitto på att man gör ett bra jobb. Vi har många nöjda kunder, och flera av dem har till och med beställt fler än en stålhall.

  Låt din dröm om att bygga en maskinhall eller en lantbruksbyggnad ta form på riktigt och förlita dig på vår erfarenhet och kunskap. Tillsammans bygger vi din stålhall. Kontakta oss idag för fortsatt diskussion.

COPYRIGHT 2013 TECTUM BYGGNADER AB